Gezichtserums

Intensive Two-Phase Face Bio Complex 30ml

Een twee -fasen lift en verjongingsbehandeling voor thuis die rimpels en lijntjes verzacht en een zichtbare betere teint oplevert.
€--,--

Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml

Dit unieke serum richt op de kern van het huidveroudering probleem: het herstellen van de natuurlijke schoonheid van uw huid.
€--,--

Actief gezichtsserum anti-rimpels

Hyaluronzuur is essentieel voor de hydratatie en helpt de stevigheid van de huid te verbeteren. Dankzij de laag- en hooggewichtsmoleculaire zuren die erin zitten, garandeert dit geconcentreerde serum een hydratatie op meerdere niveaus.
€--,--

Geconcentreerd actief gezichtsserum anti-rimpels

Collageen is verantwoordelijk is voor de stevigheid en de natuurlijke ondersteuning van de huid. Helpt de stevigheid en de helderheid van de huid te vergroten. Samen met hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht helpt het om rimpels glad te strijken.
€--,--

Geconcentreerd & regenererend gezichtsserum

Vitamine C is van essentieel belang wanneer de huid dof en teer lijkt. Ideaal in stressvolle periodes van hard werken, tijdens de wisseling van de seizoenen en wanneer de huid wordt blootgesteld aan vervuiling.
€--,--

Geconcentreerd actief & liftend gezichtsserum, 30ml

GLYCOLIFT® is een mengsel van intelligente suikers met eigenschappen die de vermoeide huid zowel op de korte als op de lange termijn ondersteund en verstevigt.
€--,--

Age-delay Face serum Caviar de Russie, 30ml

Dit gezicht serum helpt de huid gladder en strakker te maken, waardoor de diepte van rimpels wordt verminderd.
€--,--

Anti Gravity Face Serum Age Defying 15ml

Dit biologische serum, op basis van organisch hydraat van Snow Cladonia, hydrateert de huid diep, helpt deze strakker te maken en definieert de gezichtscontouren opnieuw.
€--,--

Pore Minimising Serum For Oily & Combination Skin 15ml

Dit serum, op basis van hydrolaat van organische zeep, helpt de poriën te verkleinen, heeft een matterend effect, verlicht het gevoel van een uitgerekte huid en verjongt deze.
€--,--

Brightening Face Serum 15ml

Dit op Kuril Tea gebaseerde hydrolytische serum verjongt en maakt de huid prachtig glad, waardoor het een natuurlijke glans krijgt.
€--,--

Totaal matterend serum - biologisch gecertificeerd

Dit serum op basis van witte klei en biologische bosbes zorgt op milde wijze voor een onberispelijke teint: het minimaliseert glimmen, zorgt voor een matte finish en voorziet de huid van essentiële vitaminen.
€--,--

Multibeschermend gezichts Aqua-Serum voor de gevoelige huid, 15 ml

Dit serum helpt het vochtgehalte gedurende de hele dag op peil te houden, zodat u er fris en uitgerust uitziet.
€--,--