Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2007 is ons enthousiaste team wereldwijd voortdurend op zoek naar producten die ons haastige leven ontspannende, aangename, kortom weldadige momenten kunnen bezorgen. Producten die voor ontspanning en een goed gevoel zorgen op verschillende momenten van de dag. Producten die zowel professioneel als privé ingezet kunnen worden en die voor een snelle revitalisering zorgen. Denk aan haar-, lichaams- en gezichtsverzorging in de vorm van shampoos, crèmes, massageolie en –wax, gels en essentiële oliën.  

 

Dicht bij de natuur

Vanzelfsprekend selecteren wij alleen producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Producten dus die op verantwoorde wijze geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. Dat past binnen onze filosofie van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

 

Boven het maaiveld

De focus van ons nog jonge bedrijf ligt daarbij op het vinden van kleine gespecialiseerde producenten die bijzondere producten bieden die boven het maaiveld uitsteken. Uitstekende producten die bovendien ook ‘weldadig’ voor uw portemonnee zijn. Wij zijn er trots op dat verschillende producten prijzen winnen tijdens evenementen die ertoe doen zoals de tweejaarlijkse Natural & Organic Products Europe in Londen.  

 

Waar?

Ons bedrijf is gevestigd in Zwanenburg, vlak bij Amsterdam, waarvandaan wij dagelijks onze klanten met de grootse zorg bedienen.

 

Maxxwellness
Weerenweg 11 B
1161 AE Zwanenburg

U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail:
(020) 497 0819
[email protected]