Cleansing

Sebum Aloe Vera Gel Purifying Face Cleansing Gel

Zuiverende pH-reinigingsgel die de huidbalans herstelt en onmiddellijk een fris gevoel geeft. De huid ziet er schoon en gezond uit.
€--,--

Bio Sos Detox Daily Face Cleanser

Reinigingsmiddel met een typische zwarte textuur die in contact met water verandert in een zacht, gemakkelijk te gebruiken schuim.
€--,--

Age-Delay Deep Cleansing Face soap, Caviar de Russie, 175ml

Gezichtszeep met extract van zwarte kaviaar & AHA-ACID. Geschikt voor alle huidtypes. Verjongt, trekt glad en hydrateert. Bevat geen chemicaliën : SLS, SLES, Minerale olieen, PEG, Parabenen of Glycolen.
€--,--

Deep Cleansing Hyaluronic Oil 150ml

Deze gezichtsolie is speciaal gemaakt voor een zachte maar diepe reiniging van de huid. Verwijdert make-up, maakt de huid glad en hydrateert.
€--,--

Rich Cleansing Balm for dry and dull skin 150ml

Organische, op Aralia Mandschurica hydrolyt, gebaseerde reinigingsbalm voedt, hydrateert en maakt de huid schoon en comfortabel.
€--,--

Balancing Micellar Lotion for oily & combination skin 150ml

Lotion op basis van hydrolytische organische grond uit Chakassië. Reinigt zachtjes en verwijdert make-up. Het heeft een matte textuur en is perfect voor een vette huid.
€--,--

Hyaluronic Face Tonic - Age Defying 150ml

Deze gezichtstonic is gebaseerd op Organic Snow Cladonia Hydrolyte, reinigt zachtjes en verstevigt de huid, onthult een natuurlijke glans en egale teint voor de huid
€--,--

Zuiver gecertificeerd micellair water

Dit micellair water op basis van thermaal water uit Kuril, wild bruin zeewier uit Sachalin en Aralia uit Mantsjoerije reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden terwijl het natuurlijk evenwicht van de huid behouden blijft.
€--,--