Beauty Trade 2019

  Bent u straks onze gast op Beauty Trade Special?

Geachte relatie,

Op een ontspannen wijze bij blijven in je vak, collega’s ontmoeten en voordelig inkopen doen voor hetkomende voorjaar? Dan mag je Beauty Trade Special, het mooiste voorjaarsevent voor beauty professionals niet missen.

Met Maxx Wellness zijn wij aanwezig op dit vakevent dat op 6,7 en 8 april a.s. in de Utrechtse Jaarbeurs wordt gehouden. Het is dé plek waar de echte beauty professionals op een ontspannen manier kennis en inspiratie opdoen over hun vak en inkopen doen voor een succesvol voorjaar. Daar willen wij natuurlijk niet ontbreken, vandaar dat wij te vinden zullen zijn op dit mooie vakevent.

Lijkt het u leuk om een kijkje te komen nemen? Zo kunt u zelf ervaren hoe dit uitgebreide vakevent bruist van de nieuwe producten, apparatuur en boeiende demo ́s. Of kunt u zien wat een geweldige workshop, presentaties en beauty acts er zijn geprogrammeerd in de verschillende beauty theaters. Het aanbod van lezingen en demonstraties is zeer breed en allemaal gratis te bezoeken. U vindt ons in hal 7 bij stand 07F410. Voor meer info over het evenement kunt u kijken op www.beautytradespecial.nl

Graag tot ziens op Beauty Trade Special!

Met vriendelijke groet,

Doortje

Maxx Wellness