• Reymerink Podiskin hand- en huid desinfectiemiddel

Podiskin hand- en huid desinfectiemiddel

Podiskin is een huidvriendelijke, desinfecterende, virusdodende en goedgekeurde hand & huidlotion. Podiskin heeft een optimale terugvettende werking en dus geen schrale huid tot gevolg.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€37,85 .
Excl. btw

Desinfectiemiddel voor de huid met alcohol, Podiskin

Uit voorraad leverbaar

Podiskin is virusdodend en uitermate geschikt voor desinfectie van de hand & huidoppervlaktes. Altijd eerst reinigen en onverdund gebruiken. Podiskin heeft een optimale terugvettende werking en voorkomt een schrale huid.

Een passende hand doseerpomp (5 & 10L) vindt u hier. Een handige dopsleutel voor het openmaken van de 5 & 10 liter jerrycans vindt u hier.

Productdetails:
Podiskin is een vloeistof voor directe toepassing. De werkzame stoffen zijn 2-propanol (alcohol) en chloorhexidinedigluconaat. Overige stoffen : Glycerin

Chloorhexidine is een bactericide stof met een breed werkingsspectrum tegen zowel grampositieve als gramnegatieve bacteriën.

Toelatingsnummer: NL 14422, NOTIF821 (BE)

  • Chloorhexidine en alcohol (propanol) zijn een goede keus als huiddesinfectiemiddel.
  • Voor huid- en handen desinfectie met terugvettende werking.

Waarschuwing: Podiskin is een licht ontvlambare vloeistof en damp. Podiskin veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/ hete oppervlakken. NIet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren.

Gebruiksaanwijzing:

  • Altijd eerst reinigen, onverdund gebruiken,
  • Handen en/of huid minimaal 30 seconden nat houden & laten inwerken
  • Laten drogen

Alléén bestemd voor desinfectie van handen of de huid.

Inhoud: 1&5 liter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen