Sauna & Spa

Siberian Mud Body Wrap Anti Cellulite 370ml

Geformuleerd met blauwe rapa klei stimuleert deze lichaamspakking de bloedtoevoer, versnelt de stofwisseling in de huidcellen, bevordert gewichtsverlies en vermindert cellulites aanzienlijk
€--,--

Warm Oblephika Body Wrap Nourishing 370 ml

Als uw huid extra voeding en zorg nodig heeft, probeer dan onze warme body wrap.
€--,--

Thermo Body Mask Slimming 370 ml

Body Mask Slimming met amaranth olie, vulkanische klei, rozen was en kurim thee.
€--,--

Icy sugar Body Scrub Slimming 370 ml

De Icy Sugar Scrub met biologisch duizendblad, Arctische frambozenzaadolie en wilde munt helpen de stevigheid van de huid te herstellen en zorgen voor een betere 'shape'.
€--,--

Cedar Body Peeling Salt Detox 370 ml

De Natura Siberica Cedar Body Peeling Salt met biologische cederolie, Siberische juniper en Siberisch rapa zout helpt je huid diep te zuiveren en ontgiften
€--,--

Rich Massage Butter Anti-Cellulite 370 ml

Probeer de rijke Natura Siberica Rich Massage Butter Anti Cellulite met biologische sheaboter, Siberische damastbloem, duizendblad, en witte was. Dit is een waanzinnige anti cellulite behandeling.
€--,--

Firming & Sculpting Hot Salt Body Scrub 370ml

Hete zout anti - cellulite scrub met biologische jeneverbes olie, Siberisch Rapa zout, wilgenroosje en Altai berghoning.
€--,--

Deodorant roller met centifolia roos

Een natuurlijke deodorant die werkt door de vorming van lichaamsgeur te voorkomen. Zachte alcohol- en aluminium zoutvrije formule. Respecteert het natuurlijke fysiologische proces van zweten.
€--,--

Ontspannende massageolie- Bach flowers

PHYTORELAX cosmetische preparaten met BACH FLOWERS bevatten bloemenextracten die volgens de originele methode van Dr. Edward Bach zijn geëxtraheerd en die huidproblemen repareren.
€--,--

Houten borstel met borstelharen voor het lichaam

Met deze borstel kunt u alle moeilijk bereikbare plekjes bereiken, zodat uw huid gereinigd en frisser dan ooit tevoren is.
€--,--

Duo borstel met puimsteen en haar

Handige duo borstel met aan een kant puimsteen en aan de andere kant een borstel. Beide zijden kunnen dus gebruikt worden. Hiermee houdt u uw voeten in onberispelijke staat!
€--,--