Maxx Wellness, groothandel voor salons en schoonheidsspecialisten.

In 2007 zag Maxx Wellness het levenslicht met als doel een bijdrage te leveren aan onthaasting, bewustwording en harmonie. Het jonge bedrijf begon producten te leveren die voor ontspanning en een goed gevoel zorgen op verschillende momenten van de dag. De beste betaalbare producten op het gebied van haar-, lichaams- en gezichtsverzorging in de vorm van shampoos, crèmes, massageolie, wax, gels en essentiële oliën. Dat hier vraag naar was, werd duidelijk door het succes dat Maxx Wellness in de loop der tijd op heeft weten te bouwen. Inmiddels heeft Maxx Wellness het assortiment flink uitgebreid met uiteenlopende artikelen voor uiterlijke verzorging en is de groothandel gevestigd in Zwanenburg, vlak bij Amsterdam, waarvandaan klanten dagelijks met de grootse zorg worden bediend. Het toegewijd team van Maxx Wellness is voortdurend bezig om de collectie uit te breiden met het beste van het beste en staat klaar om u advies te geven indien nodig; een service die wij zowel particulieren als professionals binnen de beautybranche graag aanbieden.

Befaamde merken

Maxx Wellness verkoopt alleen gerenommeerde en professionele merken zoals bijvoorbeeld Italwax, Refectocil, Rubis, Xanitalia, Biemme, en Andmetics. Bovendien is Maxx Wellness de officiële importeur voor de Benelux van het Italiaanse Italwax, hét juweeltje onder de merken van ontharingscosmetica voor zowel in de schoonheidssalon als thuis. En daarnaast heeft Maxx Wellness meer dan vijftien andere befaamde merken in haar assortiment. 

Webshops

Behalve grote merken vindt u dus ook natuurlijke labels in ons assortiment terug die een geweldige selectie aan producten aanbieden. Ondanks de uitbreiding van het aanbod, ligt de focus momenteel hoofdzakelijk op hars en wax producten inclusief de benodigde apparatuur hiervoor. Denk aan wax verwarmers en wax apparaten voor zowel in een salon als voor gebruik in huis. De producten worden verkocht via verschillende webshops. Onder Maxx Wellness B.V. vallen andere webshops zoals Wax Discounter, Browshop.nl, en Italwax.nl Dat deze labels en producten kwaliteit en goede service leveren is terug te zien in de goede reviews en beoordelingen die de webshops ontvangen. 

Onze webshops:

Onze producten zijn onder andere te koop in de volgende webwinkels van Maxx Wellness.

Wax Discounter

Wax Discounter is goedkoopste aanbieder van hars- en waxproducten in Europa. In de webwinkel vinden zowel particulieren als professionals alle denkbare hars- en wax producten terug die geproduceerd zijn volgens een moderne en klassieke Italiaanse formule. De producten van Italwax zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel van Wax Discounter. Doe online inspiratie op middels de handige instructies en video’s over vakkundig harsen en stel je vragen aan specialiste Doortje die voor u klaarstaat voor al uw vragen over  waxen en harsen.

Browshop.nl

Alles voor wimpers en wenkbrauwen is te vinden in de Browshop. De webwinkel biedt een uitgebreide selectie onmisbare make-up artikelen van professionele kwaliteit van gerenommeerde merken als Rubis, Andmetics, ItalWax, WunderBrow en Fab Brows om wimpers en wenkbrauwen te verfen of te stylen.

Italwax.nl

ItalWax is hét label als het gaat om hoogstaande harsproducten voor de professional. Dit Italiaanse merk staat bekend om de hoge kwaliteit van ingrediënten en producten die gemaakt worden in een eigen laboratorium in Milaan. In de webshop italwax.nl vindt u diverse soorten wax, van suikerwax tot filmwax van dit label, inclusief instructievideo’s. Italwax.nl en Wax Discounter zijn de enige en voordeligste aanbieders van ItalWax hars en wax producten binnen de Benelux en Duitsland.

Recente ontwikkelingen

U groeit. Wij groeien met u mee! Want wat zijn beautysalons met goede producten maar zonder een goed interieur? U wilt wellicht uw salon gaan uitbreiden of is het interieur aan vervanging toe. Of misschien wilt u wel gewoon dat uw salon is uitgerust met de laatste interieurtrends. Wij kennen dat gevoel en daarom gaat Maxx Wellness ook interieur meubilair leveren aan salons op Maxxwellness.nl. Maxx Wellness wil het maximale kunnen leveren op het gebied van beauty, zodat er een totaalplaatje kan worden aangeboden. Houd deze website dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

 

Klantenservice