Massage

Massageolie Argan 500ml

Heerlijke verzorgende massageolie met arganolie.
€--,--

Massageolie menthol & guarana 500ml

Heerlijke verzorgende massageolie met menthol & guarana. De olie heeft een zeer milde aangename geur en is goed vloeibaar.
€--,--

Massage Body borstel 41x8x4 cm

Deze massageborstel is perfect voor een intensieve massage
€--,--

Massageolie zoete amandel 500ml

Zoete amandel olie te gebruiken als massageolie. Rijk aan vitamine A en E; sterke antioxidanten en anti-huidverouderingsvitaminen.
€--,--

Houten borstel met borstelharen voor het lichaam

Met deze borstel kunt u alle moeilijk bereikbare plekjes bereiken, zodat uw huid gereinigd en frisser dan ooit tevoren is.
€--,--

Junior stoneheater

Xanitalia Stenenverwarmer voor het verwarmen van massage stenen met digitale temperatuurinstelling.
€--,--

Massageolie Neutral 500ml

Zoekt u een heerlijke verzorgende massageolie met een neutrale geur? Deze massage olie zal u niet teleurstellen. Helpt de huid soepel en zachter te maken.
€--,--

Duo borstel met puimsteen en haar

Handige duo borstel met aan een kant puimsteen en aan de andere kant een borstel. Beide zijden kunnen dus gebruikt worden. Hiermee houdt u uw voeten in onberispelijke staat!
€--,--

Hot Stone Massage Stenen Complete Set

De Hot Stone Massage Stones Set Xanitalia helpen de spieren te ontspannen, ze te bevrijden van spanningen en een nieuw gevoel van welzijn te geven. Ervaar het zelf! Bovendien verbetert de kracht van warmte ook de bloedcirculatie.
€--,--

Opvouwbare massagetafel aluminium

Met deze opklapbare massagetafel van hoge kwaliteit kan de behandelaar in de juiste houding werken en kan de cliënt zich ontspannen voor een doeltreffend professioneel resultaat.
€--,--

Handdoekverwarmer

Verwen uw klanten met deze handdoekverwarmer. Geen gedoe meer met warm water maar gebruik even de verwarmer en al de handdoekjes zijn meteen klaar voor gebruik.
€--,--

Witte sprei van katoen met elastiek - 70 x 200 cm

Handige bedsprei voor behandeltafels/bedden met gezichtsgat
€--,--