BrowTycoon

SALE

Shampoo 30ml

Shampoo voor het schoonmaken van de wenkbrauwen. Door het gebruik van een shampoo, openen de haarschubben, waardoor de henna verf beter tot in de haren kan doordringen.
€5,95 €3,95

SALE

Henna Scrub 30ml

Scrub die wordt gebruikt als voorbehandeling voor het verven het Henna.
€8,95 €5,95

SALE

Henna Brows

Henna voor Wenkbrauwen Inhoud: 10g ca. 75 Behandelingen Blijft 5 tot 14 dagen op de huid - en 6 weken op de haartjes zitten.
€19,95 €9,95

SALE

Aqua (100% rozenwater)

Gebruik BrowTycoon aqau om de henna aan te maken. Bevat 100% rozenwater zonder kunstmatige toevoegingen.
€3,80 €1,80

SALE

White Marker Stick

Witte marker om de wenkbrauwen af te tekenen en daarna in te kleuren met de Browtycoon Henna
€5,95 €2,95

SALE

Corrector 20ml

De nieuwe corrector gebruik je voor het corrigeren van de henna op de huid .
€11,95 €5,95

SALE

Browshaper Glue

Wanneer sterke wenkbrauwen in de verkeerde richting groeien gebruik dan de Browtycoon Browshaper Glue om de haartjes in de juiste richting te krijgen. Breng een klein beetje lijm aan op de haartjes en kam deze in de juiste richting.
€19,95 €9,95

SALE

Browshaper Kit

Deze all-in-one Brow Shaping Kit is een perfecte palette voor mooie, strakke wenkbrauw. Dit setje bevat een lotion, fixer, care & glue.
€79,95 €59,95

SALE

Browshaper Fast Lotion

Breng de Browshaper Care aan over de gehele wenkbrauw, dit is een vitamine boost voor de wenkbrauwen en helpt mee aan het sluiten van de haarschubben.
€21,95 €11,95

Browshaper Care

Breng de Browtycoon Browshaper CARE aan over de gehele wenkbrauw, dit is een vitamine boost voor de wenkbrauwen en helpt mee aan het sluiten van de haarschubben.
€21,95

BrowShaper Fast Fixing

Gebruik de Browshaper Fixing om de vorm van de wenkbrauwen weer te geven.
€19,95

BrowTycoon is het eerste merk wat in Nederland is gelanceerd omtrent de Henna Brows. 

Dit fantastische merk werkt met 100% plantaardige Henna. Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! De kleuren komen tot stand  doordat henna poeder wordt vermengt met andere gedroogde planten. Zo onstaan er meerdere kleurvarianten.

Het is niet mogelijk het haar te bleken zoals bij chemische kleuring. De Henna moet minimaal 15-20 minuten intrekken, in de toplaag van de huid. Hoe langer je het laat intrekken hoe beter het in de eerste laag trekt en dus heb je langer plezier van de verf.

Afhankelijk van het huidtype, juiste mix verhoudingen, voorbehandeling en de nazorg blijft deze henna tot 2 weken op de huid en op de haartjes net zo lang totdat het haartje uitvalt!

Al heel wat salons werken op dit moment met BrowTycoon met groot succes.