Dr. Konopka’s

Herbal Essence 54 Deep Hydrating, 125 ml

De organische kruidenessentie № 54 bestaat uit organische plantenextracten en oliën, plus complexe vitaminen, macronutriënten en minerale voedingsstoffen die essentieel zijn voor het hydrateren en reguleren van de waterbalans in huidcellen.
€--,--

Herbal Essence 49 Age-Defying, 125 ml

De organische kruidenessentie № 49 bestaat uit organische plantenextracten en oliën plus complexe antioxidanten, vitamines en minerale voedingsstoffen die essentieel zijn om de huid jong en mooi te houden.
€--,--

Herbal Hair Oil N28, 30 ml

Biologisch gecertificeerde haarolie helpt haarwortels en haarstructuur te versterken, waardoor het er glanzend en gezond uitziet; het voedt en hydrateert het haar, maakt het dik en helpt haaruitval te verminderen.
€--,--

Herbal Hair Oil N37, 30 ml

Biologisch gecertificeerde haarolie , gemaakt naar een recept van Doctor Konopka, helpt roos te bestrijden, kalmeert de gevoelige hoofdhuid en laat het haar er gezond uitzien.
€--,--

Herbal Hair Oil N52, 30 ml

Revitaliseert, voedt en beschermt droog, beschadigd of geverfd haar en zorgt ervoor dat het er weer gezond uitziet.
€--,--

Face Toner Balancing, 200 ml

Balancing face tonic die gebruik maakt van de speciale organische herbal essence № 49 van Dr. Konopka die helpt om het gezicht en de hals effectief te reinigen.
€--,--

Face Peeling Brightening, 75 ml

Gezichtspeeling gemaakt met cranberry-, ashberry- en komkommerextracten die organische zuren, vitamines en minerale voedingsstoffen bevatten voor delicate reiniging en huidvernieuwing.
€--,--

Face Hot Scrub Deep Cleansing, 75 ml

Diepreinigende gezichtsscrub met Dr. Konopka's speciale organische kruidenessence № 54 die helpt de huid te exfoliëren, te reinigen en weer op te trekken.
€--,--

Face Essence Mattifying, 30 ml

Matterende gezichtsessentie gemaakt met tarwekiemolie die hoge niveaus van vitamine E en meervoudig onverzadigde vetzuren bevat die essentieel zijn voor de hydratatie en voeding van de normale en vette huid.
€--,--

Face Serum Smoothing, 30 ml

Gezichtsserum gemaakt van tarwekiemolie met een hoog gehalte aan vitamine E en meervoudig onverzadigde vetzuren, essentieel voor een volledige huidverzorging, hydratatie en ondersteuning van het reconstructieproces van de huid.
€--,--

Body Wrapping Firming, 500 ml

Verstevigende lichaamspakking met Dr. Konopka's speciale organische kruidenessence № 54. Met vitaminen en minerale voedingsstoffen die helpen de gladheid en elasticiteit van de huid te voeden en te herstellen.
€--,--

Multi-Purpose Cream, 75 ml

Veelzijdige crème met organische kruidenessenties van Dr. Konopka. 49 en 54. Met vitamines en minerale voedingsstoffen die de natuurlijke vochtniveaus van de huid herstellen en de huidskleur en elasticiteit versterken.
€--,--