Handcrème

Oblepikha Handcreme 75 ml

Deze handrcreme staat bol van de voedingsstoffen!
€--,--

Beschermende handcreme van paraffine, 250ml

Beschermende crème van paraffine voor de handen en de voeten. Deze crème maakt weefsel soepel en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De paraffine in deze handcrème legt als het ware een beschermlaagje over de huid. 
€--,--

Argan Oil Hand & Nail Cream

Een snel absorberende crème met een rijke formule die de handen zacht en fluweelachtig maakt en tegelijkertijd de vingernagels beschermt en versterkt.
€--,--

Aloe Multipurpose Cream Hands-Face-Body

Phytorelax Multi-Action Aloe Cream is een speciaal samengestelde cosmetische crème die de gevoelige, delicate en prikkelbare huid beschermt en hydrateert.
€--,--

Hydraterende hand & nagelcrème - hennep

Gemaakt met Cannabis Sativa Organische zaadolie. Maakt de handen en nagelriemen glanzend en fluweelzacht, terwijl het ook de nagels beschermt en versterkt.
€--,--

Beschermende hand & nagelcrème - tea tree, 75ml

Tea Tree olie van Australische oorsprong maakt de handen en nagelriemen zacht en glanzend, terwijl het ook de nagels beschermt en versterkt.
€--,--

Voedende handcrème - kokosnoot

Voedende handcrème. Met organische kokosnoot olie maakt het de handen zacht en glanzend en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf.
€--,--

Intensief hydraterende handcrème - Bach flowers

Een snel absorberende crème met een rijke formule die de handen zacht en fluweelachtig maakt. Bevat pure amandelolie en vitamine E die gewaardeerd wordt om zijn beschermende, hydraterende en verzachtende eigenschappen.
€--,--

Yak Milk, Softening Hand Balm, 75 ml

Deze balsem geeft je handen delicate zorg en perfecte zachtheid. Regelmatig gebruik van balsem laat je huid glad, fluweelachtig en gehydrateerd achter.
€--,--

Tuvan Herbs, Rejuvenating Balm For Hands And Nails, 75 ml

Deze handen balsem heeft uitstekende beschermende en regeneratieve eigenschappen.
€--,--

Mon Amour Bewitching Hand & Nail Care, 100 ml

Verzorgende hand- en nagelcrème met bijzondere kruiden uit Siberië. 99% natuurlijk
€--,--

Biologische kokosnoot gecertificeerde biologische handcrème, 75 ml.

Gecertificeerde biologische handcrème Biologische Kokosnoot is speciaal ontwikkeld om de huid onmiddellijk te hydrateren en glad te maken.
€--,--