Handverzorging

Biologische Shea gecertificeerde handcrème, 75 ml

Gecertificeerde biologische handcrème met Biologische shea is speciaal ontwikkeld om de huid diepgaand te voeden en glad te maken.
€--,--

Gecertificeerde biologische handcrème van baobab, 75 ml

De biologische handcrème met Baobab-certificaat is speciaal samengesteld om de huid mooi zacht te maken en er jonger uit te laten zien.
€--,--

Biologische kokosnoot gecertificeerde biologische handcrème, 75 ml.

Gecertificeerde biologische handcrème Biologische Kokosnoot is speciaal ontwikkeld om de huid onmiddellijk te hydrateren en glad te maken.
€--,--

Vochtinbrengende handcrème 'The Pine is mine' 100ml

De unieke formule van deze handcrème versterkt de beschermende functies van de huid, hydrateert en voedt haar. Het is perfect voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes.
€--,--

Natuurlijke hydraterende handcrème, 100 ml

De unieke formule van de Moisturizing Hand Cream versterkt de beschermende functies van de huid, hydrateert en voedt haar. Perfect voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes
€--,--

Oblepikha Softening Hand Soap - 500ml

Deze verzachtende handzeep reinigt de huid subtiel. Verzacht, voedt en laat een aangenaam gevoel van comfort en frisheid achter.
€--,--

Oblepikha Hydrating Hand Soap - 500mL

Deze hydraterende zeep reinigt de handhuid subtiel. Hydrateert, voedt en laat een aangenaam gevoel van comfort en frisheid achter.
€--,--

Mon Amour Bewitching Hand & Nail Care, 100 ml

Verzorgende hand- en nagelcrème met bijzondere kruiden uit Siberië. 99% natuurlijk
€--,--

Tuvan Herbs, Rejuvenating Balm For Hands And Nails, 75 ml

Deze handen balsem heeft uitstekende beschermende en regeneratieve eigenschappen.
€--,--

Yak Milk, Softening Hand Balm, 75 ml

Deze balsem geeft je handen delicate zorg en perfecte zachtheid. Regelmatig gebruik van balsem laat je huid glad, fluweelachtig en gehydrateerd achter.
€--,--

Beschermende handcreme van paraffine, 250ml

Beschermende crème van paraffine voor de handen en de voeten. Deze crème maakt weefsel soepel en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De paraffine in deze handcrème legt als het ware een beschermlaagje over de huid. 
€--,--

Intensief hydraterende handcrème - Bach flowers

Een snel absorberende crème met een rijke formule die de handen zacht en fluweelachtig maakt. Bevat pure amandelolie en vitamine E die gewaardeerd wordt om zijn beschermende, hydraterende en verzachtende eigenschappen.
€--,--