Haarmaskers

Ginseng Siberian Protection and Repair Hair Mask 370 ml

Natuurlijk haarmasker voor super gezond, sterk en glanzend haar. Bevat o.a. siberische ginseng, tarwekiemolie, bergframboos, duindoorn en goudswortel; voedt, beschermt, versterkt en helpt gespleten haarpunten en verzwakt haar herstellen
€--,--

Limonnik Nanai Strenght and Growth Hair Mask 370 ml

Natuurlijk haarmasker voor super gezond, sterk en glanzend haar. Bevat o.a. klisolie, limonnik nanai, artic polyn en kamille; voedt, versterkt, helpt gespleten haarpunten herstellen en ondersteunt de haargroei.
€--,--

Oblepikha Haarmasker voor zeer beschadigd haar 300 ml

Oblepikha haar masker voor beschadigd haar. Intens herstel.
€--,--

Repair hair mask, Arctic rose, 200ml

Artic Rose Repair hair mask helpt om droogheid te verminderen en schade te herstellen, waardoor de natuurlijke gezonde kleur en schoonheid van het haar terugkomen.
€--,--

Vitamin hair mask, Frozen berries, 200ml

Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor mensen met vet, olieachtig haar.
€--,--

Volume hair mask, White Cedar, 200ml

Volume hair mask White Cedar voedt en versterkt het haar, waardoor het elasticiteit, volume en lift krijgt. Elimineert statische elektriciteit om het kammen makkelijker te maken.
€--,--

Natuurlijk haarmasker tegen vervuiling 300 ml

Het haarmasker Natura Siberica Natural Anti-vervuiling is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.
€--,--

Natural Oil-plex Diep Herstellend Masker voor Gekleurd Haar

Het haarmasker Natura Siberica Natural Oil-plex is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.
€--,--

Hydraterend haarmasker - biologisch gecertificeerd

Dit haarmasker, dat wild bruin zeewier uit Sachalin en thermaal water uit Kuril combineert, zorgt voor een optimale hydratatie gedurende de hele dag. Het haar is zacht, glanzend en makkelijk te stylen.
€--,--

Herstellend en beschermend haarmasker. 200 ml

Dit haarmasker op basis van organisch Siberisch dennenhydrolaat helpt beschadigd haar te herstellen en te versterken, waardoor het glad en zijdezacht wordt.
€--,--

Kleurherstellend en Glansgevend Haarmasker, 200 ml

Dit haarmasker op basis van biologische Rhodiola rosea verzorgt droog en beschadigd haar op doeltreffende wijze.
€--,--