• Phytorelax Argan Reinforcing Extravolume Shampoo

Argan Reinforcing Extravolume Shampoo

Shampoo met respect voor de fijne structuur van fijn en broos haar. Garandeert haar het volume en de voeding die het nodig heeft zonder het te verzwaren.
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
  • 250ml
  • 1000ml

€8,95 €4,47

Excl. btw

REINFORCING EXTRAVOLUME SHAMPOO

INHOUD
250 en 1000ml

TOEPASSING
Haar

BESCHRIJVING
Wast voorzichtig met respect voor de fijne structuur van fijn en broos haar, en garandeert haar het volume en de voeding die het nodig heeft zonder het te verzwaren.

GEBRUIK
Breng een kleine hoeveelheid aan op het haar, wrijf om een ​​soepel schuim te creëren. Uitspoelen met veel water.

Ingrediënten:
Aqua / Water / Eau, Natriumcoco-sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Decylglucoside, Argania spinosa-kernolie, Coco-glucoside, Glycerine, Natriumlauroylsarcosinaat, Parfum [Geurstof], Glycoldistearaat, Behenamidopropyl-dimethylamine, Gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Caprylyl / capryl tarwezemelen / stroglycosiden [Straw Glycosides], citroenzuur, dehydroazijnzuur, melkzuur, Linalool, Fusel tarwezemelen / stroglycosiden [Straw Glycosides], Polyglyceryl-5 oleaat, Natriumcocoylglutamaat, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Ethylhexylglycerine, Glycerylcaprylaat , Phenoxyethanol, Natriumbenzoaat, Natriumchloride, Benzoëzuur.


We behouden ons het recht voor om wijzigingen in de ingrediënten aan te brengen, mogelijk resulterend in variaties afhankelijk van de batch

 

DERMATOLOGICAMENTE TESTATO_en   MADE IN ITALY_en   98_eng
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen