• Natura Siberica Natura Siberica Reviving Body Cream Scrub 200 ml

Natura Siberica Reviving Body Cream Scrub 200 ml

Milde natuurlijke body scrub crème op basis van ginseng, vitamine C en E, bijenwas en wilde Siberische plantextracten en kruiden. Verwijdert dode huidcellen, voedt, verzacht en versnelt de cel vernieuwing.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€3,96 .
Excl. btw

Siberische ginseng stimuleert de celvernieuwing, helpt de huid steviger en soepeler te maken en fijne lijntjes verminderen. De polysacchariden die Siberische ginseng bevat vormen een laagje op de huid dat de huid strak trekt en glad maakt. Het geeft de huid haar kleur, soepelheid en elasticiteit terug.

Bijenwas
 wordt snel door de huid opgenomen en maakt de huid zacht en soepel.

Vitamine C
 is een krachtig antioxidant dat helpt huidschade als gevolg van vrije radicalen (zon, roken etc.) te neutraliseren. Daarbij is vitamine C essentieel voor de vorming van collageen en elastine en helpt het pigmentvlekjes verminderen.

Ook 
vitamine E is een antioxidant die de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en schade door vrije radicalen. Bovendien bevordert het de doorbloeding van de huid en versterkt het de huideigen vetbalans waardoor de huid beter beschermd is, beter vocht vasthoudt en dus beter gehydrateerd is en blijft. 

Aralia mandshurica
 helpt de huid herstellen en het extract uit artic frambozenzaden reinigen de huid op een milde manier, stimuleren de doorbloeding en verbeteren het huideigen vermogen om voedingsstoffen op te nemen. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen