Deep Tissue Massagewax

Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8718444460442
Informatie
Deep Tissue Massagewax

MassWax Deep Tissue is speciaal ontwikkeld voor het geven van Deep Tissue behandelingen. Het product is samengesteld uit zuivere bijenwas en geselecteerde werkzame etherische oliën.

MassWax Deep Tissue heeft een herstellend en verzorgend effect op het spierweefsel en kalmeert en hydrateert de huid. Het product is bijzonder geschikt voor het behandelen van overbelaste en gespannen spieren en bindweefsel.

Op basis van onder andere Arnica, Wintergreen, Calendula en Lemongrass voor een betere doorbloeding van zowel spierweefsel als gewrichten.

MassWax Deep Tissue geeft door de stevige structuur een perfecte grip en controle bij Deep Tissue behandelingen. Masswax Deep Tissue is eenvoudig aan te brengen.

Vrij van parabenen.

Ingrediënten: Amandel olie, Macadamia olie, Olijfolie, Bijenwas, Arnica olie, Johannis olie, Calendula olie, Latschenkiefer olie, Vitamine E, Manuka olie, Wintergreen olie, Lemongrass olie, Cassia olie, Wacholder olie. Bestanddelen uit aroma-oliën: Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonen, Linalool.

Kunt u iets niet vinden?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...