Professioneel harsapparaten

Professionele 2-tank Wax Heater

Professionele 2-tank Wax Heater waarbij wax uit de bovenste tank wordt gefilterd en afdaalt in de onderste tank, Met 2 nauwkeurige, onafhankelijke thermostaten. Kan ook gebruikt worden zonder filter als 2x4L containers d.m.v. 2 bijgeleverde pluggen.
€--,--

Professionele 1-tank Wax Heater

Professionele 1-tank Wax Heater met een tweedelig filter dat zorgt voor een optionele filtering van de wax. Met een zeer nauwkeurig thermostaat waardoor de wax altijd perfect op temperatuur blijft. Ook te gebruiken zonder filter.
€--,--

Professionele universele trio patroonverwarmer met stalen behuizing

Robuuste patroon verwarmer met een metalen behuizing voor het gelijktijdig en snel verwarmen van 3 standaard 100ml harspatronen. Voor professioneel gebruik.
€--,--

Harsverwarmer dubbel 400 + 800ml van staal

Professionele dubbele harsverwarmer voor de gelijktijdige opwarming van 400ml potten. Super robuuste uitvoering van staal
€--,--

Dubbele pot waxverwarmer van superieure kwaliteit, 2x2500ml

Professionele harsverwarmer voor de opwarming van in totaal 5L wax potten. Zeer duurzaam en perfect voor in de salon
€--,--

Advance 400 wax verwarmer

De hoogstaande Advance heeft een minimalistisch design en biedt kracht en snelheid. 100 watt vermogen. Harsverwarmer met deksel en voedingskabel. Voor 400 ml blikken.
€--,--

Advance 800 wax heater

De hoogstaande Advance heeft een minimalistisch design en biedt kracht en snelheid. 100 watt vermogen. Harsverwarmer met deksel en voedingskabel. Voor 800 ml blikken.
€--,--