• Faifia Gezichtsmasker

Gezichtsmasker

Fantastisch (voorgevormd) gezichtsmasker in verschillende varianten.
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
  • Type: Komkommer
  • Type: Koninginnen gelei
  • Type: Groene thee
  • Type: Aloe Vera
  • Type: Vitamine
  • Type: Rode Ginseng
  • Type: Zeewier
  • Type: Kruiden
  • Type: Collageen
€3,35 .
Excl. btw

Aloe Vera voor de gevoelige huid
Zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid. Verzacht en kalmeert Uitermate geschikt voor de minder gehydrateerde, droge huid, de gevoelige huid of door zonlicht beschadigde huid.

Collageen voor de vochtarme en oudere huid.
Voor een gezonde en charmante uitstraling. Vochtinbrengend (hydraterend). Bestrijdt huidveroudering, reduceert rimpeltjes. zeer geschikt voor de vochtarme en verderouderde huid.

Komkommer tegen veroudering
Verfrist en zorgt voor een elastische huid. Verzacht, revitaliseert en zuivert. Vooral geschikt voor de vette, zuurrijke, complexe of gevoelige huidtypen.

Kruiden / Herb Diep reinigend
Verbetert de gezondheid van de huid en zorgt voor een mooie glans. Effectief tegen huidveroudering, levervlekken en de vermoeide, verminderd actieve of verminderd hydraterende huid.

Rode Ginseng / Red Ginseng: Stimuleert de bloedsomloop
Voedt de huid en stimuleert de bloedsomloop. Zeer geschikt voor de droge huid die elasticiteit verliest. Beschermt en herstelt de huid. Revitaliseert door de herstellende werking van de doorbloeding van de huid.

Niet geschikt tegen couperose.

Koninginnegelei / Royal Jelly: tegen huidveroudering en rimpelvorming.
Reinigt de huid intensief en heeft een sterk hydraterende werking. Het honingextract werkt verzachtend op de huid en is een uitstekende hulp in het verbeteren van de vochtvasthoudendheid. geschikt voor alle huidtypen.

Zeewier / Seaweed : vocht inbrengend.
Beschermt, verfrist en zorgt voor een elastische huid. Zeewier extract is rijk aan jodium, zwavel en aminozuren. Het stimuleert, verzacht en voedt de huid. Vooral geschikt voor de gevoelige en oudere huid.

Vitamine C / Vita White: tegen pigment en ouderdomsvlekken.
Geeft de huid een stralende glans en zorgt voor een gezonde teint. Bleekt de huid licht.Effectief voor de huid met levervlekken, piment en ouderdomsvlekken. Verzacht en hydrateert de huid.

Groene Thee
Intensieve reiniging, voor een schone, strakke huid. Sterke anti-oxidant. Vooral geschikt voor de vette, zuurrijke, ontstoken of geirriteerde huidtypen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen