Skin Revitalizing Resveratrol Drops

Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 7290105124432
Informatie
Resveratrol is in kleine hoeveelheden aanwezig in rode druiven, rode wijn, pinda's, bosbessen en enkele andere planten. Het is een polyphenol met sterke anti-oxidant activiteiten.

Het is duidelijk geworden dat chronische ontstekingsprocessen zeer belangrijke factoren zijn in de ontwikkeling van verschillende ziekten en in het verouderingsproces in de weefsels.

Een ander belangrijk feit is dat veel ontstekingsprocessen door vrije radicalen worden gestart. Resveratrol is een van de meest interessante materialen met betrekking tot het potentieel om weefselveroudering te minimaliseren en om herstructurering te bevorderen.

Resveratrol is momenteel een van de meest onderzochte natuurlijke materialen op het gebied van het vertragen van het verouderingsproces. Het lijkt erop dat zijn activiteit het effect van "calorie beperking" nabootst, een belangrijk mechanisme dat verband houdt met het vertragen van het verouderingsproces. Caloriebeperking (caloriebeperking) is een dieetprocedure die de levensverwachting in de dierenwereld bevordert.

Het bleek dat resveratrol belangrijke processen bevordert: zoals autofagie (of autophagocytosis) een natuurlijke destructieve mechanisme van de cel deed die  onnodige of slecht functionerende onderdelen repareert.

Zoals blijkt uit studies in de afgelopen jaren, is dit proces nauw verbonden met het voorkomen van weefselveroudering en verlengen van levensduur van cellen.

Resveratrol is, naast z'n andere werkingen ook zeer effectief in het bleken van de huid.

De combinatie van resveratrol in een cosmetisch preparaat is geen gemakkelijke taak, want het is moeilijk op te lossen en heeft de neiging om gemakkelijk te oxideren. Resveratrol Skin Revitalizing Drops is een speciale gestabiliseerde oplossing van resveratrol zonder aanwezigheid van water.

De werkzaamheid van het product is klinisch getest door een speciale driedimensionale fotografie techniek (Primos). Een significante vermindering van de rimpels bleek bij 73% van de deelnemers na een dagelijks gebruik van het product gedurende 28 dagen. Alle deelnemers meldden verbetering in algehele rimpels.

Kunt u iets niet vinden?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...