Dr. Kadir Matrix Gold Mask

Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 7290105123749
Informatie

Marix gold mask: hydraterend en voedend voor de normale tot droge huid.
Zachte textuur, rijk masker, hydraterend, voedend en geeft een oplichtend effect.
Ingredienten: pomegranate (granaat appel), shea butter, Tarwekiemolie, Advocaat olie en vitamine E.

Granaatappel:

Staat van oudsher symbool voor onsterfelijkheid. De Anti- oxidante werking van het sap is maar liefst 4 keer krachtiger dan dat van rode wijn of groene thee en zeer goed voor de algemene gezondheid van de huid.

Beschrijving: de heilzame werking van de granaatappel was in gebieden waar hij word verbouwd al zeker 5000 jaar bekend. In het oude China beschouwde men het sap van de granaatappel als geconcentreerde levenskracht die onsterfelijkheid verleende. De legende wil zelfs dat hij als boom des levens in het paradijs stond. In de middel eeuwen werd de vrucht ook in onze contreien als levensverlengend beschouwd, en daar zit een grond van waarheid in. Volgens modern onderzoek is de granaatappel namelijk een onvergelijkbare bron van anti-oxidanten. Anti ?oxidanten komen van nature voor in citrusvruchten, druivenpitten, rode wijn en groene thee. De granaat appel word traditioneel veel gebruikt in liefdeselixers. De rode schil verbergt een exotisch aroma dat ons meevoert naar de wereld van de 1001 nachten. Tot op de dag van vandaag is de wondermooie bloesem het symbool van de liefde. Granaatappel symboliseert de overvloedige rijkdom van de natuur, haar kracht en weerstandvermogen.

Sheabutter: Komt uit Afrika.

Shea butter is afkomstig van de shea-notenboom, die voorkomt in de Afrikaanse savanne. De boom word ook wel de " boom des levens" genoemd, want bijna alle delen van de shea-notenboom hebben een nuttige eigenschappen.

Shea butter heeft van zichzelf hydraterende eigenschappen en een heleboel helende kenmerken. Het word daarom gebruikt om wonden in de huid te genezen omdat het de celvernieuwing stimuleert. Ook eczeem en een droge huid kunnen van shea butter een oppepper krijgen. Shea butter bevat van zichzelf een zonnefactor, zodat het ook beschermd tegen de zon . Shea butter legt als het ware een bescherminglaagje op je huid, het beschermt dus ook tegen schadelijke invloeden als rook en uitlaatgassen.

Tarwekiemolie: (Germ Oil) avocado-olie en vitamine E.

Dit zijn voedingsrijke olien afkomstig uit delen van graan. Het word gewonnen uit delen van tarwe of avocado welke na een speciaal proces pure olien zijn.
Tarwekiemolie en avocado-olie is een rijke bron van vitamine E. Vitamine E is in vet oplosbaar , kan dus door de huid worden opgenomen, dit noemt men huidvitamine. Vitamine E (tocoferol) werkt: activerend,doorbloedend en verbeterd de celademhaling.

CI77891 (titanium Dioxide)

Natuurlijk wit pigment. Word tevens toegepast als minerale zonnefilter.
CI 77499 (iron oxide)
Natuurlijk bruin- zwart pigment.
De bovenstaande oxides zijn natuurlijk en geven het goudeffect op de huid, ze zorgen voor een oplichtend effect van de huid na de behandeling.

Werking van het masker:

Dit masker is goed voor het egaliseren van de huid, geeft de huid een oppepper, vult vocht te korten aan en is een prima anti- aging product, de weerstand van de huid word direct verbeterd. De goud oxide deeltjes voorzien de huid van een hele mooie glow (glans), daardoor ook prima geschikt voor een feestje of bruiloft.

Ga na het masker niet direct in de zon of zonnebank. De huid moet na de behandeling goed beschermd worden met een zonnefactor 30 spf.

Verkrijgbaar in 50 en 250ml verpakking.

Kunt u iets niet vinden?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...