Saarema

Hydraterende haarmasker vult het haar met vitamines en voedingsstoffen en beschermt het tegen negatieve effecten van het weer en helpt zo de gezondheid en schoonheid te behouden. Voor gekleurd en droog haar.

Lees meer

Door zijn lichte textuur wordt deze hydraterende lichaamsecrème onmiddellijk opgenomen. Het voorkomt uitdroging van de huid en stimuleert het herstel van het natuurlijke vochtgehalte van de huid, waardoor het een comfortabel gevoel geeft gedurende de dag.

Lees meer

Deze verstevigende body scrub exfolieert en verzacht de huid. De scrub is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die de microcirculatie en celregeneratie verbeteren, waardoor de energie wordt opgepept en de huid gladder en fluweelzacht wordt.

Lees meer

Vochtinbrengende crème die zachtjes de huid van je handen verzorgt. Beschermt de handen tegen uitdroging, stimuleert actieve huidregeneratie en maakt de huid gladder en elastischer

Lees meer

Hydraterende douchegel die de huid zachtjes reinigt zonder het uit te drogen, en zorgt voor aangename emoties en een comfortabel gevoel, waarna het bessenaroma op de huid van het lichaam achterblijft.

Lees meer