Cosmetica

Awakening Face Washing Gel "Bear Hug", 150ml

Deze gezichtsgel reinigt alle onzuiverheden. Een actieve formule die is ontwikkeld om te voldoen aan specifieke behoeften van de mannen huid.
€3,96

Yak and Yeti Icy After Shave Gel, 150ml

Voel het verschil met deze snel absorberende Icy aftershave gel "Yak en Yeti". Een actieve formule met een selectieve werking. Ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van de huid van de mannen.
€3,96

Tiger's Paw Reviving Face Cleansing Scrub 150ml

Zeg maar dag tegen een een grauw uiterlijk. Deze opwekkende gezicht scrub verwijdert dode cellen en andere tekenen van onvolkomenheden.
€3,47

Vitamin hair mask, Frozen berries, 200ml

Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor mensen met vet, olieachtig haar.
€4,95

Volume hair mask, White Cedar, 200ml

Volume hair mask White Cedar voedt en versterkt het haar, waardoor het elasticiteit, volume en lift krijgt. Elimineert statische elektriciteit om het kammen makkelijker te maken.
€4,95

Repair hair mask, Arctic rose, 200ml

Artic Rose Repair hair mask helpt om droogheid te verminderen en schade te herstellen, waardoor de natuurlijke gezonde kleur en schoonheid van het haar terugkomen.
€4,95

Frozen Berries vitamin conditioner, 400ml

Een vitamine conditioner die speciaal ontwikkeld is voor vet, olieachtig haar. Het helpt haar te hydrateren en voeden, waardoor het weer fris en gezond wordt.
€3,47

White cedar volume shampoo, 400ml

Deze volumerende shampoo reinigt en hydrateert het haar zorgvuldig, waardoor de elasticiteit en het volume worden vergroot.
€3,47

Arctic rose repair shampoo, 400ml

Deze herstellende shampoo reinigt droog en beschadigd haar zorgvuldig, waardoor de natuurlijke gezondheid en glans terugkomen.
€3,47

Repair body cream, Snow Tsarina, 200ml

"Snow Tsarina" reparerende body cream voedt de huid grondig en herstelt ze, waardoor deze glad, fluweelachtig en ongelooflijk zacht wordt.
€4,95

Firming body cream, Frozen flowers, 200ml

“Frozen Flowers” Lifting Body Cream vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid z'n natuurlijke jeugd en schoonheid terug.
€4,95

Tsar mulberry body scrub, 370ml

Tsar mulberry body scrub verkwikt het lichaam en brengt een gevoel van frisheid en leven op de huid. Natuurlijke ingrediënten in deze formule reinigen de huid en stimuleren huidvernieuwingsprocessen, waardoor de huid zachten glad wordt.
€7,43