Endro

Zeep houder

Handige zeep houder voor uw vaste zepen en shampoo's.
€--,--

Anti-aging serum

Met een discrete geur en een geltextuur die snel doordringt, past dit serum perfect in uw anti-verouderingsroutine.
€--,--

Anti-aging gezichtscrème

Een wereldwijde anti-verouderingscrème om alle tekenen van veroudering te behandelen en te voorkomen! Lichte en romige textuur.
€--,--

Oogcontour

Vermindert wallen en ontlast de oogcontour voor een frisse en frisse look.
€--,--

Zuiverende reinigingsverzorging

Een reinigingsverzorging geformuleerd om je gezicht te reinigen zonder de huid aan te tasten of uit te drogen! De allergeenvrije, pH-neutrale formule verandert in een romig schuim om je huid te reinigen en te ontsmetten zonder deze uit te drogen.
€--,--

Anti-imperfectie serum

Ons anti-acne serum bevat slechts 3 antibacteriële ingrediënten die het al zijn doeltreffendheid geven en een zoete citroenachtige geur licht geroosterd.
€--,--

Lippenbalsem - Citrus

Deze lippenbalsem met 5 natuurlijke ingrediënten is ultravoedend en herstellend. De gecertificeerde biologische formule verlicht, voedt en herstelt schrale, droge en beschadigde lippen.
€--,--

Lippenbalsem - Munt

Deze lippenbalsem met matte tonen van munt verzorgt je door de kou of de zon beschadigde lippen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
€--,--

Lippenbalsem - Rode vruchten

Deze lippenbalsem, met zijn heerlijke noten van rood fruit, verzorgt uw door kou of zon beschadigde lippen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
€--,--

Tandpasta - Munt

Onze gecertificeerde biologische mint tandpasta schuimt delicaat in de mond. Een gevoel van frisheid gegarandeerd dankzij de essentiële olie van pepermunt- en mentholkristallen.
€--,--

Tandpasta - Citroen

Onze gecertificeerde biologische natuurlijke citroentandpasta schuimt zacht in de mond. Een gevoel van frisheid gegarandeerd dankzij de etherische olie van citroenschil
€--,--

Tandpasta - Rood fruit

Verrijkt met xylitol, een natuurlijk anticariogeen, zal deze natuurlijke en gastronomische tandpasta uw kinderen verrukken. Het schuimt zacht in de mond en geeft je een gevoel van schone tanden!
€--,--