Cocoa Butter Hands-Face-Body

Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode
EAN 8030976010224
Informatie
Cacao boter creme met uitzonderlijke kalmerende, verzachtende en dermo-beschermende eigenschappen.

COCOA BUTTER HANDS-FACE-BODY

INHOUD
50ml

TOEPASSING
Gezicht

OMSCHRIJVING
Cacaoboter is een waardevol ingrediënt. Cacaobonen worden geperst om cacaoboter te verkrijgen. Het is een natuurlijk middel, met uitzonderlijke kalmerende, verzachtende en dermo-beschermende eigenschappen. Als Cocoa Butter elke dag wordt gebruikt, wordt het de beste schoonheidsbehandeling voor een droge en vochtarme huid omdat het de huid beschermt tegen externe schadelijke factoren. Het is een smeltende boter verrijkt met plantaardige oliën en vitamine E. Beschermt effectief lippen en gezichtshuid tegen uitdroging in alle weersomstandigheden.
Wanneer gebruiken: op droge, gesprongen lippen, op een droge en gevoelige huid, om onmiddellijke bescherming tegen externe schadelijke factoren te garanderen.

GEBRUIK
Giet een kleine hoeveelheid product in uw handen; wrijf in de handen om het op te warmen voor het aanbrengen.

Ingrediënten:
Theobroma cacao (cacaobonenzaadboter), Orbignya oleifera-zaadolie, Cera alba [bijenwas], tocoferol, parfum [geur], Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie.


We behouden ons het recht voor om wijzigingen in de ingrediënten aan te brengen, mogelijk resulterend in variaties afhankelijk van de batch

DERMATOLOGICAMENTE TESTATO_enMADE IN ITALY_en
FSC_en98_eng
Kunt u iets niet vinden?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...