Body Cream Firming, 300 ml

Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 8907E
EAN 4744183018907
Informatie
Verstevigende natuurlijke lichaamscrème voor elk huidtype. Biologisch jeneverbesextract en biologische rozemarijnolie verfrissen en versterken de huid en maken het ook elastischer en steviger.

Actieve ingrediënten

Butyrospermum Parkii Butter
Met krachtige regenererende eigenschappen, stimuleert het de synthese van collageen om de veerkracht van de huid te herwinnen. Het verbetert de beschermende functie van de huid en voorkomt vochtverlies. Onverzeepbare vetten, vervat in de olie, zijn een natuurlijke UV-zonnebrandcrème die de huid beschermt tegen schadelijke zonnestraling. Het versterkt, voedt en hydrateert het haar, waardoor het glanzend blijft.Actieve ingrediënten

Butyrospermum Parkii Butter
Met krachtige regenererende eigenschappen, stimuleert het de synthese van collageen om de veerkracht van de huid te herwinnen. Het verbetert de barrièrefunctie van de huid en voorkomt vochtverlies. Onverzeepbare vetten, vervat in de olie, zijn een natuurlijke UV-zonnebrandcrème die de huid beschermt tegen schadelijke zonnestraling. Het versterkt, voedt en hydrateert het haar, waardoor het glanzend blijft. 

Kunt u iets niet vinden?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...