• Dr. Nobis Revita Alpha Fruit Acid 15 %
  • Dr. Nobis Revita Alpha Fruit Acid 15 %

Revita Alpha Fruit Acid 15 %

Revita Alpha Fruit Acid bevat 15 % fruitzuren.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Excl. btw

Een serum met een uniek AHA-complex voor professionele behandeling met fruitzuren in de cabine.
De behandeling met fruitzuren is een van de meest effectieve anti-aging behandelingen.
De huid is ontdaan van dode huidcellen. ANTI AGING actieve ingrediënten vinden hun weg naar de onderste huid en ontwikkelen uw verstevigende complex van actieve ingrediënten.
In combinatie met de revita ALPHA onderhoudsproducten voor thuis, maakt u uw huid stralend. Rimpels zijn van binnenuit opgevuld en zichtbaar verminderd.
Een behandeling met fruitzuur betekent dat de producten echt "werken". Dat betekent dat je de behandeling voelt. De meeste mensen beschrijven dit met het gevoel van tintelingen. Het kan ook leiden tot roodheid en een gevoel van warmte. Dit is volkomen normaal en kan een paar dagen duren. Zelfs een lichte roos is niet ongebruikelijk - de huid bevrijdt zichzelf van overtollige dode cellen tot het einde van het resultaat van verfijnde poriën en asebenmäßigeren stralende teint.

Dr-Nobis AHA-behandeling:
Reinig de huid grondig met revita C & E CLEANSING.
Verwijder restanten met kompressen gedrenkt in revita COMPRESSEXTRACT
Verzacht de huid met revita ALPHA TONIC.
Breng Revita PEELING MASK aan en laat het ongeveer 10 minuten onder stoom staan. Voor ernstig eeltige huid tot 20 minuten.
Verwijder het masker met een kompres.
Grondige schoonmaak
Toepassing van het serum revita ALPHA FRUITZUUR 15% best met een borstel. Opnieuw aanbrengen na 10 minuten. Verwijder vervolgens met een kompres. Een licht tintelend gevoel tijdens de behandeling is normaal. Mocht dit ongemakkelijk zijn voor de klant zonder de tweede toepassing.
Verstevigen met revita ALPHA LOTION
Breng revita ALPHA EMULSION voorzichtig op de huid aan
Als er te veel irritatie aan de huid is, raden we aan om revita CALMING MASK te gebruiken om de huid te kalmeren na behandeling met revita ALPHA FRUITZUUR 15%
Een professionele behandeling met zuurdesem wordt niet aanbevolen voor mensen met een zeer gevoelige of dunne huid. Bovendien wijzen wij er expliciet op dat een AHA-behandeling met Dr-Nobis wordt aanbevolen voor de maanden oktober tot maart en hier te kort op bescherming tegen de zon is om aandacht te schenken aan de behandeling of de zon kan het beste enkele dagen worden vermeden.
De behandeling kan worden geïntensiveerd door eerdere microdermabrasie. Hierbij moet echter worden opgemerkt dat exfoliatie, afhankelijk van de huidconditie, nogal overbodig is.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen